Banrai Sojamelk1 liter

Artikelnummer : 770356

Inhoud : 1 liter

Herkomst : Japan

Banrai Sojamelk

Tofu Tofu en de productie ervan komt uit het oude China. Het maken van tofu lijkt zeer sterk op de fabricatie van kaas bij ons, met dat verschil dat noch in China noch in Japan het gebruikelijk is om dierlijke melk te nuttigen. Tofu wordt gemaakt door het coaguleren van de proteïnes en olie in soyamelk met behulp van een zoutcoagulent, in China is dit meestal calciumsulfaat (Gypsum), in Japan eerder Nigari (magnesiumchloride, een bijproduct tijdens de zoutwinning uit de zee).Hierdoor maakt men het verschil in textuur en consistentie tussen Japanse tofu en alle rest. Japanse tofu heeft een rijke bijna romige vaste textuur, onvergelijkbaar met de anderen. Mits en beetje creativiteit heeft tofu ongelimiteerde en verrassende toepassingen in onze keuken en is ook weer zeer puur en gezond.

Allergenen

soja

 

Tofu Tofu en de productie ervan komt uit het oude China.