Het allermooiste verse vlees denkbaar

Vers vlees? Jazeker, maar dan ingevroren. En niet zomaar 'vlees'. Vlees bijvoorbeeld van de varkentjes van Joselito. Het mooiste scharrelvlees denkbaar want de vrolijke biggen worden sportieve stevige jongens en meisjes die in kuddes achter elkaar aan rennen. In niets is het vergelijkbaar met de bleke carbonades die je bij de doorsnee Nederlandse slager ziet. Nou heeft het ibérico-ras al fantastische eigenschappen, maar het vlees van deze antraciete prachtdieren ontroert bijna iedereen die het proeft en het belandt dan ook bijna uitsluitend bij chefs van meervoudige sterrenrestaurants. Waarom? Omdat dit prachtvlees bol staat van smaak door het intramusculaire vet. Gril delen als pluma, presa, secreto en zelfs de doorgaans saaie haas, de solomillo en je weet niet wat je proeft!  
Dit vlees is er niet het hele jaar, maar als het er is ... doe uzelf een plezier en probeer het! Op verzoek kunnen we het ook voor u importeren. Beslist alle moeite – en het geld – waard!
Ook in onze vriesruimte: authentiek vlees uit Toscane voor een serieuze bistecca alla fiorentina.