Konbu-kuro azijn300 ml

Artikelnummer : 770798

Inhoud : 300 ml

Konbu-kuro azijn

Kombu-Kurozu is een smaakgevende zwarte azijn. Om te beginnen maken we zwarte azijn van kombu-zeewier van een grote hoeveelheid makombu (kombu zeewier) uit Hokkaido en ongepolijste kleefrijst. Vervolgens mengen we deze azijn met Mikawa hon mirin, honing gemaakt van de nectar van honderden bloemen, zwarte suiker uit Okinawa en honjozo usukuchi shoyu (sojasaus, zouter en lichter van kleur dan gewone sojasaus). U kunt deze azijn gebruiken als dressing en saus. • Ingrediënten: ongepolijste, zwarte kleefrijstazijn, makombu (kombu-zeewier), zwarte melasse, hon mirin, amazake, Japanse honing, bonitobouillon, honjozo usukuchi shoyu (sojasaus, zouter en lichter van kleur dan gewone sojasaus, bevat soja en tarwe) • Bewaren: Bewaar op een koele, donkere plaats en vermijd direct zonlicht.

 

Kombu-Kurozu is een smaakgevende zwarte azijn.