Cime di rapa De Carlo200 gram

Artikelnummer : 560151

Inhoud : 200 gram

Cime di rapa De Carlo

De Cima di Rapa in extra vierge olijfolie van De Carlo vormen een uitstekende gelegenheid om altijd een van de producten van Puglia bij uitstek beschikbaar te hebben, de Italiaanse raapstelen, beroemd om hun gebruik voor de meest karakteristieke gerechten van de keuken van Puglia: De Orecchiette. Deze groenten worden volgens biologische landbouwmethoden rechtstreeks op de velden van de boerderij van De Carlo geteeld en binnen 24 uur na het verzamelen verwerkt om alle typische organoleptische kenmerken van het verse product te behouden. De Extra Virgin Olive Oil van De Carlo, waarin de groenten worden bewaard, helpt de aroma's, de smaak en de textuur van de groenten te behouden en te versterken, alsof ze net geplukt zijn.

 

De Cima di Rapa in extra vierge olijfolie van De Carlo vormen een uitstekende gelegenheid om altijd een van de producten van Puglia bij uitstek beschikbaar te hebben, de Italiaanse raapstelen, beroemd om hun gebruik voor de meest karakteristieke gerechten van de keuken van Puglia: De Orecchiette.