Ravioloni al Baccala e ricotta Augusto 300 gram

Artikelnummer : 241436

Inhoud : 300 gram

Herkomst : Italie

Ravioloni al Baccala e ricotta Augusto

Romige kabeljauw wordt gemaakt door de kabeljauw te koken tot hij uiteenvalt en vervolgens in een planeetmenger gemixt met de
toevoeging van olijfolie, totdat een room is verkregen.
 
Vervolgens wordt het op smaak gebracht door wat aromatische kruiden aan het mengsel toe te voegen.
Als laatste wordt er romige buffelricotta toegevoegd aan de vulling.

  • Voedingswaarde per 100 gram
  • 0 kJ / 0 kcal
  • 0 g
  • 0 g
  • 0 g
  • 0 g
  • 0 g
  • 0 g
  • 0 g
 

Romige kabeljauw wordt gemaakt door de kabeljauw te koken tot hij uiteenvalt en vervolgens in een planeetmenger gemixt met de
toevoeging van olijfolie, totdat een room is verkregen.