Vegan mousse gelatinel Sosa500 gram

Artikelnummer : 900462

Inhoud : 500 gram

Herkomst : Spain

Vegan mousse gelatinel Sosa

Mix van agar-agar en tapiocazetmeel. Plantaardige oorsprong. Dosering: 1,5 tot 2,5% Eigenschappen: Geleermiddel speciaal ontwikkeld voor het geleren van veganistische mousses. Lage geleringstemperatuur 32-40 ° C. Vorstbestendig. Hoe te gebruiken: Voeg het poeder toe aan de basiscrème van de koude mousse. Meng en verwarm onder roeren tussen 90 en 100 ° C. Laat afkoelen tussen 50-60 ° C en meng met het beluchtingsgedeelte met omhullende bewegingen. Giet in vormen of gekozen container en koel. Het kan worden ingevroren zonder synerese te veroorzaken. Opmerkingen: Het maakt gelering mogelijk van alle soorten mousse met een breed pH-bereik. Het is een hydrocolloïd product en moet daarom altijd op het waterige deel van het recept worden aangebracht. Het wordt aanbevolen om het bovengrondse deel van de mousse te voorzien door middel van een meringue gemaakt van plantaardig eiwit, zodat het bij verhoogde temperaturen kan werken en voldoende tijd krijgt om het beluchtingsgedeelte volledig in de gewenste containers op te nemen, voordat gelering optreedt. Uitwerkingen: Gelering van vegan fruit en citrusmousses, chocolaatjes, noten of kruiden. Allergenen: Allergeenvrij

Bevat mogelijk

tarwe, rogge, gerst, haver, spelt, kamut, gluten, schaaldieren, ei, vis, aardnoten, soja, melk, amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistache, macadamia, noten, selderij, mosterd, sesam, zwaveldioxide, weekdieren

  • Voedingswaarde per 100 gram
  • 1190 kJ / 284 kcal
  • 0,1 g
  • 0,1 g
  • 49 g
  • 0 g
  • 43 g
  • 0,3 g
  • 2,3 g
 

Mix van agar-agar en tapiocazetmeel.