Ravioloni al Baccala e ricotta Augusto 300 gram

Article number : 241436

Contains : 300 gram

Origin : Spain

Ravioloni al Baccala e ricotta Augusto

Romige kabeljauw wordt gemaakt door de kabeljauw te koken tot hij uiteenvalt en vervolgens in een planeetmenger gemixt met de
toevoeging van olijfolie, totdat een room is verkregen.
 
Vervolgens wordt het op smaak gebracht door wat aromatische kruiden aan het mengsel toe te voegen.
Als laatste wordt er romige buffelricotta toegevoegd aan de vulling.

  • Nutritional value per 100 grams
  • 0 kJ / 0 kcal
  • 0 g
  • 0 g
  • 0 g
  • 0 g
  • 0 g
  • 0 g
  • 0 g
 

Romige kabeljauw wordt gemaakt door de kabeljauw te koken tot hij uiteenvalt en vervolgens in een planeetmenger gemixt met de
toevoeging van olijfolie, totdat een room is verkregen.