Culi College: word truffelconnaisseur
Lees meer...
Pariani Notenspecialist Pariani bevindt zich net buiten Turijn. Tijdens ons bezoek kregen we een uitgebreide proeverij van bijvoorbeeld pijnboompitolie, gekonfijte spruitjes, ...
Lees meer...Al enige jaren heeft Vanilla Venture een aantal zeer bijzondere producten uit Japan in het assortiment. Producten die je niet ...
Lees meer...Nieuwsgierig naar onze Truffel- derivaten? Vanilla Venture heeft exclusief voor u de mooiste truffelproducten geselecteerd. Het was al weer een hele tijd geleden ...
Lees meer...Zondag 13 januari was het zover, onze eerste trip naar Joselito, ’el mejor jamon del mundo’ kon beginnen! Met een ...
Lees meer...Maandag 7 november 2011 was het zover; Vanilla Venture’s eerste mozzarella trip! Met 13 chefs en journalist Pieter Bogaers stonden we ...
Lees meer...Joselito ham Joselito Pata negra ("zwarte poot") is in de volksmond de gebruikte term voor de Spaanse Iberico ham die tot ...
Lees meer...Vanille is een orchidee Vanille is een orchidee, een tropische slingerplant met bleekgele eendagsbloemetjes, waaruit na de bevruchting sperzieboonachtige, sappige groene ...
Lees meer...Danny Mouthaan van restaurant Juuls Sambai bij? Danny Mouthaan van restaurant Juuls geeft een kijkje in zijn keuken en heeft met de nieuwe ...
Lees meer...Afgelopen maand hebben we weer een prachtige voorraad kaneel binnengekregen. Naar ons idee de mooiste kaneel die er te krijgen ...
Lees meer...Sinds ruim een jaar is Vanilla Venture leverancier van Restaurant Gaggan in Bangkok. Dit restaurant is nu iets langer dan een ...
Lees meer...Sinds een aantal jaar levert Vanilla Venture aan enkele resorts in de Malediven. Een moeizame bezigheid, omdat dit land met ...
Lees meer...De kaasmeesters Van Tricht hebben speciaal voor Vanilla Venture een selectie samengesteld met vijftien kazen met een bijzonder verhaal. Neem de ...
Lees meer...Sinds maart dit jaar is de prijs van vanille behoorlijk gestegen. Reden voor ons om uit te leggen waarom vanille ...
Lees meer...Arie Visscher, chef De Kluizenaer Trots op elk gerecht van het menu Wij zijn langs geweest bij restaurant De Kluizenaer in het ...
Lees meer...Tussen januari en maart vindt bij Joselito de jaarlijkse slacht, ofwel Campagne, plaats. In deze periode worden de hammen, worsten ...
Lees meer...Het is inmiddels een bekend ritueel voor de door Vanilla Venture georganiseerde ontdekkingsreisjes: berenvroeg op Schiphol zijn om optimaal te ...
Lees meer...ZONDAG 5 FEBRUARI; ijskoud! ‘s Ochtend om half 9 verzamelen 18 man met kleine oogjes op Schiphol. Op tijd, want we ...
Lees meer...Het beste restaurant ter wereld In 2008 werd Gerard voorgesteld aan Roland Rittman, een Zweedse oud leraar biologie. Roland ging een ...
Lees meer...Niet als bij ons in het prille voorjaar, maar rond 15 oktober, de feestdag van de heilige Theresia, verschijnen de ...
Lees meer...Meteen raak aan de top Minus 8 is een gespecialiseerd familiebedrijf voor de productie van verschillende aromatische azijn- en verjussoorten die ...
Lees meer...Bas Brouns van RON Gastrobar Samen met Lennard ter Hall van Slow Escargots zijn wij op bezoek geweest bij Bas Brouns, chef van RON ...
Lees meer...Fever Tree was de eerste honderd procent natuurlijke premium mixer ter wereld. Uit onvrede over de kwaliteit van de frisdrank ...
Lees meer...Bij de kweek van escargots komt het nodige geduld kijken. Lennard ter Hall weet dat. Op bezoek bij de slakkenkoning ...
Lees meer...Bekijk alle Ortiz producten Vanilla Venture heeft exclusief voor u de mooiste visconserven van Ortiz geselecteerd. Enthousiast verzamelen wij ons op Schiphol. ...
Lees meer...De bijzondere ervaring bij Antica Corte Palavicina… Een paar keer per jaar bezoekt Vanilla Venture samen met een paar klanten en ...
Lees meer...