Enzymatic fruit peeler Sosa50 gram

Article number : 900488

Contains : 50 gram

Origin : Spain

Enzymatic fruit peeler Sosa

Verwijderen van Citrus schillen: Prik in de schil van de citrus zodat de oplossing goed kan doordringen. Los 1 deel enzym op in 10 delen water, doe de citrus in een zak bedekt met deze oplossing en maak een vacuüm. Wacht ongeveer 20 minuten en schil. Spoel het fruit af met koud water om het resterende enzym te verwijderen Voor geschilde citrusvruchten (om het witte vezelgedeelte te verwijderen) Los 1 deel enzym op in 10 delen water, doe de geschilde citrus in een afgesloten zak voor deze oplossing en maak een vacuüm. Leg de zak in een waterbad van 40 ° C. Wacht ongeveer 20 minuten en controleer of het vezelige witte gedeelte heel gemakkelijk kan worden verwijderd. Spoel het fruit af met koud water om het resterende enzym te verwijderen Dosering: 1 deel enzym / 10 delen water

Allergens

musterd

Might contain

wheat, rye, barley, oats, spelt, kamut, gluten, crustaceans, egg, fish, groundnuts, soy, milk, almonds, hazelnuts, walnuts, cashew nuts, pecans, brazil nuts, pistachio, macadamia, nuts, celery, sesame, sulphur dioxide, molluscs

  • Nutritional value per 100 grams
  • 1099 kJ / 263 kcal
  • 25,7 g
  • 0 g
  • 5,4 g
  • 2,5 g
  • 0 g
  • 2,4 g
  • 3,1 g
 

Verwijderen van Citrus schillen: Prik in de schil van de citrus zodat de oplossing goed kan doordringen.