Acid-free pectina , Sosa500 gram
Article number : 900503
Contains : 500 gram
Origin : Spain
Geamideerd laag methoxyl (LMA) met toegevoegd calcium Eigenschappen: Het is een verdikkingsmiddel dat speciaal is geïndiceerd voor de productie van zuivelproducten en gefermenteerde producten. Met een dosis van 0,5-2% produceert het, na het bewaren, gezette of opgeklopte zuivelbereidingen met een verbeterde consistentie. Gebruik: Mengen met suiker en aanbrengen door krachtig te roeren. Aan de kook brengen. Toepassing: Zuivelproducten en producten die rijk zijn aan calcium. Opmerkingen: geen synerese. Thermoreversibel tussen 40 en 60 ° C. Uitwerkingen: Gelering van zuivelproducten en gefermenteerde producten met weinig vet, stabilisatie van crèmes, gelei zonder zuur. Allergenen: Geen allergenen Dosis: Vlaaien: 0,5-0,7% Vla: 1-1,2% Gelei: 1,5-2%
Might contain
wheat, rye, barley, oats, spelt, kamut, gluten, crustaceans, egg, fish, groundnuts, soy, milk, almonds, hazelnuts, walnuts, cashew nuts, pecans, brazil nuts, pistachio, macadamia, nuts, celery, musterd, sesame, sulphur dioxide, molluscs
- Nutritional value per 100 grams
- 1072 kJ / 256 kcal
- 0,2 g
- 0 g
- 63,4 g
- 43,2 g
- 0 g
- 0,1 g
- 0 g