Cecina de Leon IGP Babilla Ferju+/-5 kilo

Artikelnummer : 240294

Inhoud : +/-5 kilo

Herkomst : Spanje

Cecina de Leon IGP Babilla Ferju

Volgens oude traditie geproduceerd in Léon (regio Madrid) IGP houdt in dat de cecina volgens allerlei regels gemaakt wordt, maar dat het vlees daar niet vandaan hoeft te komen. De enige ingredienten die bij de productie worden hgebruikt, zijn rundvlees en zout. Het productieproces bestaat uit zed duidelijke fases die in chronologische volgorde zijn; snijden, zouten, wassen, bezinken, roken en drogen of uitharden. 
Het vlees wordt altijd ontbeend voor de rijping. De duur van dit proces is minimaal zeven maanden zodra het zouten begint.

  • Voedingswaarde per 100 gram
  • 990 kJ / 236 kcal
  • 6,3 g
  • 2,9 g
  • 5,1 g
  • 0,5 g
  • 0 g
  • 39,8 g
  • 8,9 g
 

Volgens oude traditie geproduceerd in Léon (regio Madrid) IGP houdt in dat de cecina volgens allerlei regels gemaakt wordt, maar dat het vlees daar niet vandaan hoeft te komen.