Acid-free pectina , Sosa500 gram

Artikelnummer : 900503

Inhoud : 500 gram

Herkomst : Spain

Acid-free pectina , Sosa

Geamideerd laag methoxyl (LMA) met toegevoegd calcium Eigenschappen: Het is een verdikkingsmiddel dat speciaal is geïndiceerd voor de productie van zuivelproducten en gefermenteerde producten. Met een dosis van 0,5-2% produceert het, na het bewaren, gezette of opgeklopte zuivelbereidingen met een verbeterde consistentie. Gebruik: Mengen met suiker en aanbrengen door krachtig te roeren. Aan de kook brengen. Toepassing: Zuivelproducten en producten die rijk zijn aan calcium. Opmerkingen: geen synerese. Thermoreversibel tussen 40 en 60 ° C. Uitwerkingen: Gelering van zuivelproducten en gefermenteerde producten met weinig vet, stabilisatie van crèmes, gelei zonder zuur. Allergenen: Geen allergenen Dosis: Vlaaien: 0,5-0,7% Vla: 1-1,2% Gelei: 1,5-2%

Bevat mogelijk

tarwe, rogge, gerst, haver, spelt, kamut, gluten, schaaldieren, ei, vis, aardnoten, soja, melk, amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistache, macadamia, noten, selderij, mosterd, sesam, zwaveldioxide, weekdieren

  • Voedingswaarde per 100 gram
  • 1072 kJ / 256 kcal
  • 0,2 g
  • 0 g
  • 63,4 g
  • 43,2 g
  • 0 g
  • 0,1 g
  • 0 g
 

Geamideerd laag methoxyl (LMA) met toegevoegd calcium Eigenschappen: Het is een verdikkingsmiddel dat speciaal is geïndiceerd voor de productie van zuivelproducten en gefermenteerde producten.