Champonzu is de echte traditionele ponzu saus. We gebruiken een ruime hoeveelheid sap van citrusvruchten (yuzu, daidai, yuko, kabosu en sudachi) en voegen daar wat bouillon aan toe (bonito, kombu-zeewier en shiitake-paddenstoel). • Ingrediënten: citrusvruchten (yuzu, daidai, yuko, kabosu en sudachi), Japanse abrikoos, honjozo shoyu (sojasaus, bevat sojabonen en tarwe), hon mirin, amazake, natuurlijke bouillon (bonito, kombu-zeewier en shiitake-paddenstoel) • Bewaren: Bewaar op een koele, donkere plaats en vermijd direct zonlicht. (In de koelkast na opening.)
Allergenen
tarwe, gluten, soja
- Voedingswaarde per 100 gram
- 334 kJ / 79 kcal
- 0,1 g
- 0 g
- 15,6 g
- 0 g
- 0 g
- 4,1 g
- 6,2 g
Champonzu is de echte traditionele ponzu saus.