Enzymatic fruit peeler Sosa50 gram
Artikelnummer : 900488
Inhoud : 50 gram
Herkomst : Spain
Verwijderen van Citrus schillen: Prik in de schil van de citrus zodat de oplossing goed kan doordringen. Los 1 deel enzym op in 10 delen water, doe de citrus in een zak bedekt met deze oplossing en maak een vacuüm. Wacht ongeveer 20 minuten en schil. Spoel het fruit af met koud water om het resterende enzym te verwijderen Voor geschilde citrusvruchten (om het witte vezelgedeelte te verwijderen) Los 1 deel enzym op in 10 delen water, doe de geschilde citrus in een afgesloten zak voor deze oplossing en maak een vacuüm. Leg de zak in een waterbad van 40 ° C. Wacht ongeveer 20 minuten en controleer of het vezelige witte gedeelte heel gemakkelijk kan worden verwijderd. Spoel het fruit af met koud water om het resterende enzym te verwijderen Dosering: 1 deel enzym / 10 delen water
Allergenen
mosterd
Bevat mogelijk
tarwe, rogge, gerst, haver, spelt, kamut, gluten, schaaldieren, ei, vis, aardnoten, soja, melk, amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistache, macadamia, noten, selderij, sesam, zwaveldioxide, weekdieren
- Voedingswaarde per 100 gram
- 1099 kJ / 263 kcal
- 25,7 g
- 0 g
- 5,4 g
- 2,5 g
- 0 g
- 2,4 g
- 3,1 g
Verwijderen van Citrus schillen: Prik in de schil van de citrus zodat de oplossing goed kan doordringen.